• Speltid: 135 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://www.facebook.com/events/1942484092719117/

Kejsarinnans nya kläder

Kejsarinnans nya kläder är en helt nyskriven musikal av Torbjörn Lindberg och Hugo Lindmark, vars urpremiär sker på Teater 23 i Malmö den 2:a november 2018.

Det är en musikal om strejkrätten, om valen vi gör, vad vi är beredda att se och inte, samt om vad vi är villiga att ge upp för kärleken.

Medverkande:

Torbjörn Lindberg
Hugo Lindmark
Anna M. Persson
Victor Ståhl Segerhagen
Åsa Widéen

Manus: Torbjörn Lindberg & Hugo Lindmark
Regi: Torbjörn Lindberg
Musik: Hugo Lindmark
Scenografi: Evelina Johansson

Fri entré!
Vi på Teaterrepubliken har fri entré på våra föreställningar. Du behöver dock en biljett då antalet platser är begränsade. Du kan boka biljetter här på Kulturcentralens hemsida, eller ring 040-103020. Då tillkommer en bokningsavgift på 10kr per biljett. Du stöttar då Kulturcentralen som jobbar med att hjälpa Malmös fria kulturliv med biljettadministration.
I vår biljettkassa kommer biljetterna vara helt gratis. Biljettkassan finns liksom vår scen på Djäknegatan 7, och öppnar 30 minuter före föreställning.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.