Foto: Nadim Elazzeh
  • Kategori:
  • Hemsida: Http://www.victoria.se

Kristina Issa: Where do we go

Svensk-syriska sångerskan, kompositören, konstnären och skådespelerskan Kristina Issa är aktuell med det nya albumet "Where do we go” som släpps under hösten 2021. Med synthar, bombastiska trummor och stor röst så berättar Kristina historier om sig själv och andra. Om uppbrott, utanförskap och om längtan till något nytt.

Kristina Issa föddes i Syrien men växte upp i en svensk småstad. Som en av få invandrarfamiljer i staden präglades hennes uppväxt av en känsla av att vara annorlunda och utanförskap, men också av längtan, hopp och en strävan efter rättvisa. Hennes vilja att förvalta den möjlighet hon fått att använda sin röst fritt i ett land där detta är möjligt genomsyrar hennes intensiva popmusik som tagit henne på både Sverige- och Europaturnéer och som gång på gång fått publiken att både dansa och gråta.

Kristina har förutom att släppa fantastiska poplåtar med sitt band på albumen "Afraid of Whales" och "Ocean Unknown" satt upp föreställningarna "Arabic Spring" och "Queen Zenobia". Hon uppträtt på scener runt om i Europa och skrivit musik för teater, radio och film och har dessutom under hösten en av huvudrollerna i Håkan Hellström-musikalen som sätts upp på på GöteborgsOperan.

På scen:
Kristina Issa – sång, harpa och Nord stage piano
Emil Blomme – truymmor
Malte Zeberg – kontrabas
Sofia Andersson – baritonsaxofon och kör
Fredrik Brännström – synthar

Video: https://youtu.be/Ogs4Tb2Q3-s

Länkar:
https://www.facebook.com/KristinaIssaOfficial
https://instagram.com/kristinaissaofficial
https://www.kristinaissa.com/
https://open.spotify.com/artist/2ltGN2WlVa5vqAEGT0M7j0

Salongsbiljetter
Du sitter vid cafébord och man får ta med sig mat och dryck (picknick). Biljetter säljs per sällskap. Vid större sällskap än 5 personer, lägg till ytterligare sällskapsbiljett i samma köp för att komma upp i rätt antal personer (ex. vid sällskap om 6 personer: köp en biljett för sällskap om 4 pers och ytterligare en biljett för sällskap om 2 pers = sällskap om 6 pers). De biljetter som köps vid samma tillfälle ses automatiskt som ett och samma sällskap.

Om du och ditt sällskap inte köpt biljetter vid samma köptillfälle, ber vi dig att meddela detta till info@victoria.se senast två dagar före evenemanget så att vi kan placera er tillsammans, om ni så önskar.

Bordsplacering sker på plats. Du kommer aldrig placeras med någon ur ett annat sällskap. Har du specifika önskemål om placering i lokalen, lämna en kommentar vid köp så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det.

Vill du endast köpa biljett för 1 person (begränsat antal) kontakta Kulturcentralen via info@kulturcentralen.nu, tel. 040-10 30 20 eller besök butiken på Södra Förstadsgatan 18.

Balkongbiljetter
Biljetter på balkongen säljs endast i sällskap om 2 pers. På balkongen är det inte tillåtet att ta med mat, endast dryck och snacks. Du sitter i biostolar, på trappgradering gradvis uppåt. Det finns ingen hiss till balkongen.

Tillgänglighet:
För rullstolsanpassade biljetter boka via info@victoria.se. Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss till tech@victoria.se minst två vardagar i förväg.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.