Kulturfestivalen i Simris - Helena Josefsson med band

Helena Josefsson bjuder på nytt och gammalt från sin egen katalog.

Njut av en intim, explosiv, nyfiken och varm upplevelse som kittlar och väcker ditt inre av sångerskan och låtskrivaren Helena Josefsson.

Helena Josefsson är kanske mest känd för sina samarbeten med Per Gessle, nu senast med electronicagruppen Mono Mind som klättrar på listor i Frankrike och USA- men utöver det har hon en gedigen karriär både som soloartist och med bandet Sandy Mouche. Andra skapelser och samarbeten att nämna är: Helena Josefsson & jazztrion Kontur, ”Doldisar Frontar” med Christoffer Lundquist, Arash featuring Helena med fem listettor i Ryssland- samt en fängelseturné på kvinnoavdelningarna i Sverige och hennes medverkan i dokumentären “Jag är min egen Dolly Parton” av Jessica Nettelbladt.

Paus 30 min med mingelmat och dryck som ingår i priset.

Skåneexpressen stannar vid väg 11 hållplats Simris Bjärsjövägen. Därifrån är det en promenad på c:a 250 m. Man ser kyrkan framför sig, följer vägen förbi den och ser galleriet, en stor vit länga med ett stort fönster på gaveln!

 • Plats : Galleri Thomas Wallner, Simris Bygata 9, Simrishamn
  Datum : söndag 28 juli
  Tid : 18:00
  Priser :
  • Entré: 280 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.