Kulturfestivalen i Simris - Sousou & Maher Cissoko

Flerfaldigt prisbelönta senegalesisk/svenska duon som är gränsöverskridande i sin musik precis som i sitt liv tillsammans.

Ständigt på väg med musikaliska och mänskliga möten som sin huvudsakligt drivande kraft. Maher föddes att bli koraspelare och Sousou är en av mycket få kvinnliga koraspelare i världen.
Sousou & Maher Cissoko, från södra Sverige och södra Senegal är en av Sveriges mest uppskattade världsmusikgrupper. De har turnerat i Canada, USA, Afrika, Asien och olika länder i Europa och uppträtt vid jazz-, folk-, världs- och stads-festivaler, på klubbar och skolor.

Paus 30 min med mingelmat och dryck som ingår i priset.

Skåneexpressen stannar vid väg 11 hållplats Simris Bjärsjövägen. Därifrån är det en promenad på c:a 250 m. Man ser kyrkan framför sig, följer vägen förbi den och ser galleriet, en stor vit länga med ett stort fönster på gaveln!

 • Plats : Galleri Thomas Wallner, Simris Bygata 9, Simrishamn
  Datum : onsdag 7 augusti
  Tid : 18:00
  Priser :
  • Entré: 280 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.