• Speltid: 150 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.malmo.se/heleneholm
  • Artist / Medverkande: Elever från estetiska programmet på Heleneholms gymnasium

Little shop of horrors

Seymour Krelbourn är en mes, och han vet om det. Han har ett uselt jobb i en vissen blomsteraffär på Skid Row - stans sunkigaste gata. Han har ingen mamma eller pappa och det finns inte en chans att han skulle våga säga till Audrey att han älskar henne.

Men han har fått en ny planta, en konstig växt som liksom bara dök upp vid solförmörkelsen för några dagar sedan. Nu ändras allt - Seymour blir känd, plantan växer och kanske har han till och med chans på Audrey. Men Plantan kräver ett högt pris - blod.

Med 60-tals-inspirerad musik, dans och komiskt skruvade karaktärer, berättar vi en historia om kärlek och dåligt självförtroende. Denna klassiska musikal från 1982 bygger på en skräckfilmsparodi från 1960, vars story inspirerats av myten om Faust - att sälja sin själ till Satan för framgång och kändisskap.

Books & Lyrics: Howard Ashman
Music: Alan Menken
Based on the film by Roger Corman
Screenplay by Charles Griffith
Originally directed by Howard Ashman : Musical staging by Edie Cowan
Originally produced by the WPA Theatre (Kyle Renick, Producing Director).
Originally produced at the Orpheum Theatre, New York City, by the WPA Theatre, David Geffen, Cameron Mackintosh and the Shubert Organization

Översättare: CALLE NORLÉN
Regi: JONAS OSCARSSON
Koreografi: LINDA ROSSLIN
Scenografi: REBECCA WILHELMSSON, JONAS OSCARSSON
Kostym: KARIN LINDAHL OSCARSSON
Sånginstudering och producent: IRENE DAVIDSSON-IDERBERG
Kapellmästare: JOHAN BERGMAN
Tekniker: PER TIDSTRAND
Ljuddesign: JAKOB GUSTAFSSON
Ljus: REBECCA WILHELMSSON

Denna amatörteaterproduktion framförs med tillstånd av JOSEF WEINBERGER LIMITED på uppdrag av MUSIC THEATRE INTERNATIONAL of NEW YORK


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.