• Kategori:
  • Hemsida: http://www.kulturbolaget.se

Louise Hoffsten & Band

Louise Hoffsten har länge varit ett välkänt och respekterat namn på den svenska blues-scenen. Under hösten medverkar hon i succéprogrammet "Så Mycket Bättre" och den 15 februari besöker hon Malmö för en konsert på Slagthusets Teater!

Att leva upp till beskrivningar som folkkär och Sveriges bluesdrottning är det få artister som kan bära. Louise Hoffsten förtjänar och lever upp till dem båda. Med sin respektingivande 30-åriga solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz har hon successivt spelat sig in i publikens hjärta.

Trots att Louise Hoffsten mer eller mindre ständigt turnerat så var det flera år sedan hon spelade med en klassisk bandsättning- och äntligen är det dags! Låtar från hela hennes karriär levereras här på det sätt som många vant sig att höra dem: rösten, munspel, trummor, bas och glimrande gitarrer.

Louise Hoffsten släppte nyligen singeln "Lovesick" och är högaktuell som en av årets medverkande artister i programmet Så mycket bättre.

Dörrarna öppnas: 18:00
Insläpp till salong 19:00
På scen: 19:30
Åldersgräns: 13 år
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Specifika platser, via Eventims Kundservice 0771-130 150

+ + + +

Meddelande från Slagthuset:

Mat & Dryck på Slagthuset
Vi öppnar in till våra barer och restaurang två timmar innan eventet.
Vill ni äta i vår restaurang rekommenderar vi att du bokar bord via mail:
bokabord@slagthusetmmx.se
http://slagthusetmmx.se/kvallsmeny-2019

Garderob
Vi har en frivillig garderob som kostar 20:- per plagg.
Kom i tid för att slippa köa i garderoben och observera att vi är kontantfria.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.