• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.mack.se

MACK 1/11 Petrina Solange, Therese Sandin & Tobbe Ström

Standup på Moriska Paviljongen

Petrina Solange
Utmärkelsen som “Årets nykomling” 2013 ligger långt tillbaka i tiden, och Petrina Solange är nu ett av de hetaste namnen i standup-Sverige. Hon har framträdanden i “Släng Dig i Brunnen” och “Parlamentet” på sitt CV, och är aktuell med turné och podcasten Måndag. Vad du än gör - missa INTE chansen att se henne på hemmaplan i Malmö!

Therese Sandin
Har fått sitt genombrott det senaste året. Hon var med i senaste upplagan av “Släng dig i Brunnen”, och är aktuell med sin första soloshow “Tjockis”. Therese är tjejen som sadlade om från barnmorska till ståupp-komiker. Under Johan Glans turné har Therese Sandin varit förkomiker.

Tobbe Ström
Även känd som Sveriges roligaste örebroare. Tobbe är en flitigt bokad komiker som har uppträtt på de flesta scener i landet. Han är även svensk mästare i ordvitsar - TRE ÅR I RAD. Tobbes standup består dock inte av ordvitar, men vi kan inte lova att det uteblir. Under hösten jobbar han som manusförfattare till SVTs “Robins”.

Insläpp: 19.30
Föreställningen börjar 20.00
OBS! Max 15 biljetter per bokning.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.