• Speltid: 80 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.kulturbolaget.se

Madeleine Peyroux

Jazzsångerskan och låtskrivaren Madeleine Peyroux kommer till Malmö och gästar Palladium för en konsert den 15 november!

Madeleine Peyrouxs extraordinära resa är en av musikindustrins mest övertygande. Åtta album och 22 år sedan debuten “Dreamland”, fortsätter Peyroux att töja på jazzens gränser och utmana den samtida musikkonsten med enträgen nyfikenhet.

Madeleine Peyroux föddes i USA men flyttade med mamman till Paris som tonåring. Där sjöng och spelade hon med gatumusikanter när hon plötsligt upptäcktes.

Nya albumet “Anthem” har producerats med namnkunniga musiker och låtskrivare och vittnar om en måttfull, poetisk och till viss del filosofisk syn på världens aktuella tillstånd, samtidigt som det ger inblick i hennes personliga liv och erfarenheter.

Hon har jämförts med artister som Norah Jones och Billie Holiday och med sin förföriskt uttrycksfulla röst rör sig Madeleine Peyroux fritt inom genrerna swing, blues, soul, pop, chanson och jazz. Missa inte chansen att uppleva denna artist på ett sällsynt besök i Malmö!

Madeleine Peyroux – röst och gitarr

Jon Herington – elgitarr
Andy Ezrin – keyboards
Paul Frazier – elbas
Graham Hawthorne - trummor

+ + + + +

Till detta evenemang kan du förbeställa mat och dryck som serveras antingen innan föreställningen eller i pausen. Förbeställ senast två (2) dagar innan föreställningen här:
https://palladiumservering.ebiljett.nu

Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfritt alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor. Palladium är kontantfritt men vi tar gärna emot både kort och Swish.

Palladium tar gärna emot kort i serveringen, garderobsavgiften är 20 kr
Konserten startar klockan 19:00
Åldersgräns: Fri ålder
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Biljetterna är specifika, säljes via Eventims Kundservice 0771-130 150

Äta innan eller efter konserten?
Vi rekommenderar Plocke Pinn
Skomakaregatan 10
040-12 21 00
https://www.plockepinn.se/bordsbokning/

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.