Foto: Louise Lebmark
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Malena Ardevall

Sångerskan och låtskrivaren Malena Ardevall är förmodligen en av Malmös bäst bevarade hemligheter. Med en unik cocktail av jazz, folkmusik, reggae och visa bjuder hon tillsammans med gästande musiker på vardagsreflektioner om livets strapatser i form av skånsk poem och inslag av dans. Med sin genuina närvaro och lekfulla röst trollbinder hon publiken och släpper kvällen till ära sin efterlängtade debut-EP.

Kvällens konsert bjuder på en spännande blandning av toner, rörelse och poesi med inslag av bildprojektioner och stämningsfulla ljudlandskap. Temat spinner kring sinnenas betydelse och sökandet efter de vattenhål som håller oss flytande i en allt mer prestationsinriktad och ytlig värld. Ett kärleksfullt formulerat ifrågasättande av samhällets snäva normer och tabu kring psykisk hälsa utlovas. Varmt välkomna till en trygg oas där du har möjlighet att utforska och bli påmind om dina egna vattenhål. På scen tar en akustisk sammansättning plats i form av sång, gitarr, kontrabas, piano, slagverk, stråk och blås.

Malena Ardevall växte upp i en musiksprudlande familj i Malmö där alla genrer fick ta plats. Hon började tidigt hitta på egna melodier och texter med hjälp av det gamla pianot i vardagsrummet. Det jazzsound som är ett tydligt karaktärsdrag i Malenas musik började dock ta form 2004, i samband med en nyinköpt nylånsträngad gitarr. Efter Singer/Songwriterutbildningen på Kulturama i Stockholm fortsatte kliven ut i världen med solokonserter i London, Berlin och Köpenhamn. Väl hemma i Malmö följde diverse festivalspelningar i Skåne och 2012 släpptes musikvideon ”Emellan Verklighet” med dåvarande bandet Salabim.

2015 följde ett år på Musikhögskolans singer/songwriter-utbildning i Malmö och ikväll släpper hon äntligen sin debut-EP, i intim och avskalad tappning, som säljs för 50kr. Titel-spåret ”Ömsa Skinn” speglar reflektioner kring livets skiftningar och tröskeln mellan längtan och rädsla, drömmar och acceptans. Ett tema som genomsyrar Malenas musik i mångfasetterad mundering.

https://www.facebook.com/malenaardevall

Picknickföreställning

Pris: 100 kr
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.


Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.