Foto: Jeanette Andersson
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

MALIN APPELTOFFT: OROA DIG INTE, DET ORDNAR SIG ALDRIG

En musikalisk, svängig och rolig standupföreställning med komikern Malin Appeltofft om allt från det lilla till det stora vi människor går och oroar oss för i onödan och det som vi kanske borde ha oroat oss för istället. Med sig på scen har Malin vännen och kollegan Titti Sjöblom på bas.

Namnet på föreställningen kommer från en griffeltavla i köket hos en kompis som Malin umgicks med som barn. Citatet har följt Malin genom livet, men det är först nu, ett halvt liv och tre barn senare, som hon börjar inse vad citatet verkligen betyder.

Malin Appeltofft är komikern som har stått på scener som både skådespelerska och sångerska. 2008 började Malin med standup och hon skojar gärna om föräldraskap och familjeliv och allt som kan gå fel i livet och det komiska i tillvaron. Hon talar om de gifta parens oglamorösa vardag, om att bli äldre och att som kvinna ta plats i det offentliga rummet utan att begränsas av snäva normer. Med självironi, skarpa iakttagelser, närvaro och publiksnack med snabba associationer får hon varje möte med publiken att bli unikt.

Som komiker har hon uppträtt på stora och små scener runtom i Sverige och med humorduon Motherfuckers även i New York. Hon gör podcasten Äktenskapet tillsammans med sin man Tobias Aspelin och driver standupklubbar i Hägersten.

Podcasten Äktenskapet med skådespelaren Tobias Aspelin och komikern Malin Appeltofft:
https://itunes.apple.com/se/podcast/aktenskapet/id655589721?mt=2

Radiodokumentär i p1 om Malins väg i komikerkarriären:
P1 Dokumentär - Min roliga fru: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1100977?programid=909

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekommenderar Möllans Osts Tapastallrik För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.