• Kategori:
  • Hemsida: http://teaterinterakt.se/malmo-70-premiar-i-juni/
  • Artist / Medverkande: Teater InterAkt

Malmö 70

Du är hjärtligt välkommen till Malmö 70! En del av Brofästet. I Brofästet ger dagens nyanlända röster åt de som historiskt har erfarenhet av att anlända i Malmö. Med ett manus baserat på intervjuer med Kockumsarbetare välkomnar Teater InterAkts skådespelare dig som publik till din första arbetsdag på Kockums.

Vandringsföreställningen Malmö 70 av Teater Interakt skildrar ett Malmö där industrin blomstrar och där arbetskraftsinvandringen behövs för att göra detta möjligt. Vad händer om du flyttar långt, till ett nytt land för att jobba, men inte har ett hem? Vad krävs för att skapa sig ett hem?

Föreställningen spelas på en av Kockums gamla arbetsplatser, Media Evolution City 18 juni kl 18 SAMT 19-21 juni kl 14 och 18.

Med stöd av:
Allmänna Arvsfonden, Region Skåne, Malmö Stad, Sveriges Författarfond, Konstnärsnämnden. I samarbete med Varvshistoriska föreningen och ABF

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.