• Speltid: 55 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: https://www.samsamusikteater.se/manniskor-som-fanns-2021/
  • Artist / Medverkande: Samsa Musikteater

Människor som fanns

Människor som fanns är berättelser från framtiden. I denna nyskrivna sångcykel bjuds publiken in till Bastionen anno 2106. På scen står två sångare som nyligen hittat en gammal sångbok av en okänd tonsättare. Entusiastiska över vad som visat sig vara ett historiskt dokument över hela 2000-talet har de lärt sig sångerna, och är redo att möta publiken!

Människor som fanns handlar om människor som inte funnits än men som kommer ha funnits. Människor som blev av med jobbet. Människor som missade sista bussen. Människor som älskade sina barn men också hemskt gärna ville bli miljonärer. Människor som förlorade sina hem och byggde upp dem igen. Människor som blev förälskade mitt i en pandemi. Människor som inledde nära relationer med sina robotdammsugare. Människor som blev alldeles, alldeles förvånade.

Bastionen har en maxpublik på 95 personer och denna föreställning tar in ca 50. Det innebär att den inte omfattas av kravet på Covidpass/vaccinationsbevis som gäller från 1 december.

Med: Elin Eriksson, sopran, Ola Heinpalu, baryton & Kajsa Orreteg, piano.

Ljusdesigner: Amanda Lebert
Scenograf: Vera Ceginskas Lindström
Ljudtekniker: Finn Pöpke
Regiöga: Lisa Mårtensson

Av: Jakob Aspenström & Oliver Lindman

SAMSA MUSIKTEATER
Samsa Musikteater producerar nyskriven musikteater i kammarformat. De ligger även bakom musikalerna Förvandlingen (2016), Dödens körkarl (2018) och Smitning - en samhällskritisk musikal (2020), som alla haft sina urpremiärer på Bastionen.

Föreställningen ges med stöd från Malmö stad och i samarbete med Folkuniversitetet.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.