• Kategori:
  • Hemsida: http://www.teater23.se

Mars 2030

Året är 2030. Platsen är planeten Mars. På rymdbasen börjar team Monsun en ny arbetsdag. Fyra personer har valts ut för att vara de allra första människorna att kolonisera det röda ökenlandskapet. I deras nya vardag med medicinska självdiagnoser och mat på tub har livet på Mars blivit rutin. Men vad händer när den livsnödvändiga matleveransen en dag uteblir och ingen på jorden svarar på anrop?

Mars 2030 är ett nyskrivet och spännande sci-fi drama som utforskar hur människor hanterar extrem press. Vem väljer du att vara i en krissituation? Är det moral, grupptryck eller ideologi som styr dig? Mars 2030 handlar om kampen för överlevnad både fysiskt och psykiskt, men visar också på det komiska i att bråka om bordsskick 56 miljoner kilometer hemifrån.

Rebecka Cardoso står för manus och regi. Hon är utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg och på regilinjen på Stockholms Dramatiska Högskola. Hon har tidigare bland annat skrivit och regisserat Mens - The Musical på Dramaten, Den tredje hemligheten på Unga Klara samt ett flertal föreställningar på Teater Halland.

August Lindmark står för regi och är utbildad på Teaterhögskolan i Malmö. Under många år var han en av Teaterrepublikens konstnärliga ledare, där han även skrev, regisserade och medverkade i många produktioner. August har även jobbat på Malmö Stadsteater, Månteatern och nu senast Lule Stassteater.

Från 13 år.

På scen: Gunilla Andersson, Gustav Bloom, Josefin Larsson & Björn Löfgren
Manus: Rebecka Cardoso
Regi: Rebecka Cardoso & August Lindmark
Scenografi, kostym & illustration: Annika Carlsson
Ljus: Wesslan (Anna Nässlander & Iben West)
Musik & ljuddesign: Catharina Jaunviksna
Produktion: Stina Engquist & Line Janson

Teater 23 tar hänsyn till de rådande pandemirestriktionerna och släpper endast in 50 personer på vår gradäng som annars tar ca 75 personer. Vi vädrar noga före föreställningen och tillhandahåller både handsprit och munskydd för den som vill ha. Vid frågor, kontakta oss på info@teater23.se.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.