• Speltid: 70 min totalt utan paus
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.teater23.se

Mars 2030

Ett sci fi-drama om överlevnad - 56 miljoner kilometer bort.

Från 13 år.

Året är 2030. Platsen är planeten Mars. På rymdbasen börjar team Monsun en ny arbetsdag. Fyra personer har valts ut för att vara de allra första människorna att kolonisera det röda ökenlandskapet. I deras nya vardag med medicinska självdiagnoser och mat på tub har livet på Mars blivit rutin. Men vad händer när den livsnödvändiga matleveransen en dag uteblir och ingen på jorden svarar på anrop?

Mars 2030 är ett nyskrivet och spännande sci-fi drama som utforskar hur människor hanterar extrem press. Vem väljer du att vara i en krissituation? Är det moral, grupptryck eller ideologi som styr dig? Mars 2030 handlar om kampen för överlevnad både fysiskt och psykiskt, men visar också på det komiska i att bråka om bordsskick 56 miljoner kilometer hemifrån.

"...det är en välspelad föreställning med sci-fi-doftande scenografi och kostymer som skickligt drar in publiken i den lilla rymdbasvärlden och öppnar upp för så många tankar och diskussionsämnen i bussen på väg hem eller i klassrummet."
Skånska Dagbladet

På scen: Gunilla Andersson, Gustav Bloom, Josefin Larsson & Björn Löfgren
Manus: Rebecka Cardoso
Regi: Rebecka Cardoso & August Lindmark
Scenografi, kostym & illustration: Annika Carlsson
Ljus: Wesslan (Anna Nässlander & Iben West)
Musik & ljuddesign: Catharina Jaunviksna
Marknadsföring & turné: Sofia Strandberg
Produktion: Stina Engquist & Line Janson

Web: https://www.teater23.se/index.php/föreställningar/141-mars2030

 • Plats : Teater 23, Djäknegatan 7, Malmö
  Datum : onsdag 9 november
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 90 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.