Foto: Nicolás Serrano

MARTA GÓMEZ (COL)

20 AÑOS

Denna colombianska singer-songwriter har omtalats som en av de viktigaste rösterna på världsmusikscenen och förtrollat hela kontinenter med sin utsökta röst och sina starka sångtexter. I Martas musik möts modern latin jazz, pop och karibisk lekfullhet med nostalgiska teman från Anderna och traditionella latinamerikanska rytmer. Gómez lyckas på ett unikt sätt vårda essensen och historien i den sydamerikanska folkmusiken och samtidigt göra den dagsaktuell. Efter att ha komponerat över 160 låtar och spelat in 20 album firar hon nu 20 år av musik med denna konsert där hon framför sina mest populära låtar och även några nya som komponerats under pandemins gång.

Marta Gómez känsla, texter och sociala engagemang för ofrivilligt tankarna till artister som Violeta Parra, Mercedes Sosa, Carol King, Chavela Vargas, Chabuca Granda och Liuba María Hevia. Likt dem har hon tagit tillvara vemodet, men också kampen och styrkan i Sydamerikas turbulenta och bittra historia för att skapa ljuv musik. Hennes hållning är tydlig och stark i dessa sociala frågor, något som inte minst visade sig i hennes internationella kampanj "Para la Guerra nada" (För krig, ingenting alls).

Marta är uppvuxen i Colombia men flyttade till USA för att studera vid prestigefyllda Berklee College of Music i Boston och är numera bosatt i Barcelona. Hennes musikaliska bredd och förmåga att beröra lyssnare över hela världen har gjort att hon bland annat blivit nominerad i kategorin för bästa latin jazz-album på Billboard Latin Music Awards, vunnit en Latin Grammy, varit med på flera olika album från det prestigefyllda World Putumayo Record label samt delat scen med världsartister som Bonnie Raitt, John Mayer och Totó la Momposina m.fl.

Hemsida: https://martagomez.com/
Facebook: https://www.facebook.com/martagomezmusic
Video: https://youtu.be/u2CHbligXAI

Salongsbiljetter
Du sitter vid cafébord och man får ta med sig mat och dryck (picknick). Biljetter säljs per sällskap. Vid större sällskap än 5 personer, lägg till ytterligare sällskapsbiljett i samma köp för att komma upp i rätt antal personer (ex. vid sällskap om 6 personer: köp en biljett för sällskap om 4 pers och ytterligare en biljett för sällskap om 2 pers = sällskap om 6 pers). De biljetter som köps vid samma tillfälle ses automatiskt som ett och samma sällskap.

Om du och ditt sällskap inte köpt biljetter vid samma köptillfälle, ber vi dig att meddela detta till info@victoria.se senast två dagar före evenemanget så att vi kan placera er tillsammans, om ni så önskar.

Bordsplacering sker på plats. Du kommer aldrig placeras med någon ur ett annat sällskap. Har du specifika önskemål om placering i lokalen, lämna en kommentar vid köp så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det.

Vill du endast köpa biljett för 1 person (begränsat antal) kontakta Kulturcentralen via info@kulturcentralen.nu, tel. 040-10 30 20 eller besök butiken på Södra Förstadsgatan 18.

Balkongbiljetter
Biljetter på balkongen säljs endast i sällskap om 2 pers. På balkongen är det inte tillåtet att ta med mat, endast dryck och snacks. Du sitter i biostolar, på trappgradering gradvis uppåt. Det finns ingen hiss till balkongen.

Tillgänglighet:
För rullstolsanpassade biljetter boka via info@victoria.se. Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss till tech@victoria.se minst två vardagar i förväg.

Slutsålt?
Skriv upp dig på Victoriateaterns väntelista: Maila till biljett@victoria.se. Ange föreställning, datum och antal biljetter du önskar. Glöm inte att uppge namn och telefonnummer.

 • Kommentar : Salong: Du sitter vid bord o får ta med mat o dryck. Bilj. köps per sällskap och bordsplacering sker på plats. Vid spec. önskemål om placering, lämna kommentar vid köp.
  Vill du köpa biljett för 1 pers kontakta Kulturcentralen.
  Vill du sitta tillsammans med någon som köpt vid ett annat tillfälle? Meddela info@victoria.se senast två dagar i förväg.
  För mer info besök ”Biljettinfo" på www.victoria.se
  Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : lördag 13 november
  Tid : 19:30 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: sällskap om 4 pers: 1200 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.