• Speltid: 70 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Med flygeln i centrum – Lars Jansson

Lars Jansson – en av vårt lands mest personliga musiker – är en lysande pianist med ett kraftfullt, lyriskt uttryck i sitt spel och kompositioner som är melodiska och mycket sångbara. Han har spelat med de flesta, både svenska och internationella storheter och grupper, men driver sedan tidigt 1980-tal sin egen trio.

”I vårt sökande efter självinsikt och för att hitta en mening med vårt liv är jazzmusik en fantastisk konstform som hjälper oss på den vägen”, säger Lars Jansson.

Nu intar han scengolvet helt solo. Lars Janssons vackra och avspända spel i kombination med Palladiums fantastiskt välklingande flygel kommer att bli ”a perfect match” och vi utlovar en musikalisk högtidsstund med flygeln i centrum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.