• Speltid: 70 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Med flygeln i centrum – Sten Sandell

Sten Sandell är en av nyckelpersonerna inom den skandinaviska improvisationsmusiken och har i sitt konstnärskap utmärkt sig som en visionär och stigfinnare. Han har med sitt pianospel skapat ett alldeles unikt musikaliskt språk för improvisation och egenkomponerade grafiska kompositioner.

De långa och fruktbara samarbetena med andra stora improvisationsmusiker såsom Mats Gustafsson, Raymond Strid, Johan Berthling och Paal Nilssen-Love har influerat den nya generationen improvisationsmusiker inom genren sedan länge. En musikupplevelse som stimulans för filosofiska utsvävningar utlovas.

Med flygeln i centrum är namnet på serien där vi presenterar spännande solopianister och möblerar så vi kommer nära musikern.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.