• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

MISS JEKYLL & MRS HYDE

En standupshow med Jessica Persson

I en salig blandning av högt och lågt, brett och smalt, komik och sång bjuder ståuppkomikern Jessica Persson på sin första soloshow. En föreställning om alla de olika sidor som vi människor har. Elakhet, snällhet, generositet, snålhet, avundsjuka och hur mycket pengar kan man egentligen lägga på hudkrämer?

1886 skrev Robert Louis Stevenson den klassiska kortromanen om den skötsamma och trevlige Dr Jekyll och den onde, fule Mr Hyde. Bakgrunden sägs ha varit den skotske mannen William Brodies dubbelliv. Brodie var möbelsnickare på dagen och bankrånare på nätterna. 130 år senare sätter komikern Jessica Persson upp sin första soloshow Miss Jekyll och Mrs Hyde

”-Fast min bakgrund är mer den frireligiösa flickan som blev ICA-fru, skilde sig och blev ståuppkomiker! Men jag har alltid förundrats över hur jag kan gå från den väna till den djävulska på tre sekunder!”

Och hur gick det för Brodie? Jo, han hängdes. Det är inget som Jessica riskerar. Ja, såvida det inte är dödstraff på att få folk att skratta.

Showen regisseras av manusförfattaren och regissören Sara Young.

Jessica Persson, har på bara 4 år gått från nybörjare till att synas på de stora standupscenerna i Sverige, bla Norra Brunn, MACK och Gasta. Hon driver också en framgångsrik standupklubb i Osby, är en flitigt anlitad konferencier/moderator och medverkar vid tillfälle även som sidekick i Radio Kristianstad. Jessica har under många år även spelat revy och fars.

http://www.jessicapersson.com
https://www.facebook.com/JEntertainment1

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.