Foto: Gabriella Dahlman

Mitt blomsterår på Österlen med Karl Fredrik

Karl Fredrik Gustafsson

Karl Fredrik Gustafsson är floristen och trädgårdsmästaren från succéprogrammet ”Karl Fredrik på Österlen”. Han berättar om sin nya bok och delar med sig av sin gedigna kunskap, från barndomen som växtnörd, till florist- och trädgårdsmästarutbildningen. Han ger handfasta tips kring allt som gäller blommor, om det så handlar om att gräva i trädgården eller att arrangera de mest generösa buketter.

Du får svar på hur du anlägger en färgsprakande vårrabatt, hur du tar hand om dahliaknölar på bästa sätt, hur du skapar ett eget woodland, eller något så ovanligt som en aurikelteater. Du får veta Karl Fredriks innersta blomsterhemligheter, som hur det gick till när han levererade luktärter till Hennes Majestät Drottning Silvia. Detta är en personlig berättelse om kärleken till blommor och allt växande. Signerade böcker finns i försäljning.

Medverkande: Karl Fredrik Gustafsson

 • Plats : Foajén/Stenladan vid Torups slott, Torupsvägen 530, Bara
  Datum : lördag 29 oktober
  Tid : 14:00
  Priser :
  • Entré inkl. kaffe och kaka: 295 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.