• Kategori:
  • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Mwuana (SE) LIVE

Mwuana är tillbaka på Babel för att göra kaos i kyrkan den 5 maj!

MWUANA (SE)
Mwuana har länge legat och bubblat på den svenska musikscenen, men det är först under det gångna året som han på allvar presenterat sig för världen. Med sitt unika uttryck – där det känslosamma möter det hårda – har Mwuana etablerat sig som en innovatör av både svensk R&B och hiphop. Här finns melodier och ljudbilder som tidigare bara realiserats till fullo på andra sidan Atlanten, och egentligen saknats i Sverige. Förra årets höstturné möttes av fulla hus och med utmärkelsen Årets hiphop/R&B på P3 Guldgalan som startskott på 2018, tycks även detta år tillhöra Mwuana.

Med en hyllad EP-trilogi i bagaget släppte Mwuana förra året sitt efterlängtade debutalbum Triller, där han på sitt alldeles egna sätt fastslog vad svensk R&B är och kan vara. Redan innan albumsläppet har han nominerats till priser i både P3 Guld och Manifestgalan, och med Triller nominerades Mwuana till hela fyra grammisar. På årets P3 Guldgala kammade han hem priset för Årets hiphop/R&B. Triller har lyfts till skyarna av en enig kritikerkår, och kammat hem höga betyg och hyllningar hos såväl recensenter som fans. Mwuana och hans Triller är en milstolpe inom genren, och inget kommer i fortsättningen att vara sig likt på den svenska hiphopscenen.
https://www.facebook.com/mwuana

VAD: Mwuana (SE) LIVE
NÄR: Lördag 5 maj, 20:30, på scen 21:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 200 kr, student 190 kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 220 kr, student 210 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: Mwuana

Vi på Babel har en nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.
Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.