Foto: Johanna Hedborg

Navarra med gäster – över 100 barn och unga från södra Sverige och Danmark

Navarra är svensk folkmusik med skoningslöst sväng som gör det svårt att sitta still, men också sköra visor som borrar sig rakt in i hjärtat. Fyra starka personligheter med mod, ärlighet, energi och en närhet i tilltalet. De har gjort sig ett namn som förnyare av folkmusikgenren och som en explosiv och populär liveakt. Den egenkomponerade musiken kännetecknas av djup traditionskännedom, ett myller av influenser och texter som bränner till.

Debutalbumet "Nya Fönster" kallades "ett av årets mest intressanta och innovativa album" av pressen. Även uppföljaren ”Om Natten” nådde stora lyssnarskaror. I höst är folkmusikgruppen Navarra tillbaka med nytt album.

Under de senaste 10 åren har bandet synts på både nationella och internationella scener. Gruppen har nominerats till priser på Manifestgalan och Folk- och Världsmusikgalan.

Under denna konsert har Navarra med sig hundratalet gästmusiker i form av barn- och ungdomar samt deras pedagoger från södra Sverige och Danmark.

Arvid Kästel – piano
Sofia Kunze – sång
Erika Risinger – fiol
Carl-Johan Groth – slagverk

Med stöd av Statens Kulturråd. Konserten är en del av projektet UNGA folk och arrangeras i samarbete med Bilda & Skånes Spelmansförbund

Klicka här för att komma till Navarras hemsida.

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : söndag 13 oktober
  Tid : 15:00
  Priser :
  • Entré: 100 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.