• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

NIVE & THE DEER CHILDREN (GRL)

Inuit-indie med öppenhet, styrka och kraft. Grönländska sångerskan och låtskrivaren Nive Nielsen och hennes band bjuder på något så unikt som grönländsk indiepop-americana-folk med djärva texter, gitarr och ukulele. Hon hämtar inspiration från sitt ursprung och väver samman traditionen med ett samtida sound med inslag från både indiepop, jazz, rock och folk.

Nive & The Deer Children gav ut sitt första album 2009 och sedan dess har de satt Grönland på den musikaliska kartan. Hon kommer från den Grönländska staden Nuuk och har under de senaste åren tillsammans med sitt band gjort sig ett namn och turnerat flitigt, särskilt i USA och Kanada.

Med stolthet för sitt ursprung i den grönländska inuit-urbefolkningen och en samtida världsuppfattning är hela världen hennes scen. Oavsett om hon uppträder på norra Grönland tillsammans med lokala musiker, eller om hon står på den största scenen i Los Angeles är Nive den samma. Med instrument som ukulele, såg, trummor, piano, bas, gitarr, horn, ibland cello, melodika och klockspel - eller "glockenspil", som Nive kallar det, är en konsert med Nive & The Deer Children en fantastisk, levande och annorlunda upplevelse.

Nive är även aktiv som skådespelerska, nu senast i Tv-produktionen The Terror – en ny, stor dramaserie av amerikanska AMC, som också står bakom hitserien The Walking Dead. Nive spelar inuitkvinnan Lady Silence och är med i 9 av 10 av seriens avsnitt.

Konserten genomförs med stöd av Nordiska kulturfonden (puls).

http://niveandthedeerchildren.com
https://open.spotify.com/artist/05Giz5AaXwS9HSsxuzviNY

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.