Bastionens salong
  • Speltid: 75 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://www.teatertheatron.se/odlad-frukt-2020/
  • Artist / Medverkande: Teater Theatron

Odlad frukt - Inställt

I november 2020 är det urpremiär för ett spännande samarbete mellan Teater Theatron och Strindbergs Intima Teater i Stockholm. “Odlad frukt”, efter Strindbergs novell med samma namn, är en dynamisk och musikalisk road trip i 1400-talets Sverige där vi följer Sten Ulvfot, en tidigare förmögen ung man som förlorat allt.

I Anna Petterssons bearbetning dras paralleller mellan Stens resa och den globaliserade värld i ständigt accelererande förändring vi lever i i dag. Ena dagen lever Sten ett liv i överflöd för att nästa dag finna sig vara onödig och oduglig för samhället han lever i. Precis som vi…

Föreställningen ges i nybliven Theatron-tradition som picknickteater. Publiken uppmuntras att ta med mat och dryck att avnjuta under föreställningens gång! För att minska risken för smitta följer vi Folkhälsomyndighetens direktiv, och har därtill valt att begränsa vårt publikantal till 30 per föreställning med 2-3 platser vid varje picknickbord.

På scen står Theatrons Suzanna Santrac och Zeljko Santrac, samt en internationell gäst - den jordanske sångaren och multiinstrumentalisten Yahia Najem. Tillsammans bär trion på en mängd erfarenheter av uppbrott och migration, om att flytta till ett land där språket är nytt, och förutsättningarna helt annorlunda.

Regissör: Anna Pettersson. Scenbild och ljusdesign: Max Mitle Grafisk formgivning: Gustave Lund. Snickare: Zarko Deak. Fotograf: Per Bolkert Producent: Oliver Lindman & Strindbergs Intima Teater.

Tack till Anne Jonsson för extra arbete med rörelse och till Ragna Wei för extra arbete med text och analys.

Med stöd från Kulturrådet, Malmö stad och Kultur Lund.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.