• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

OLIVIA STEVENS: PASSION/ROMANCE

AKT 1: PASSION
Akt 2: ROMANCE

Välkommen till en afton fylld av blod, svett och tårar när artisten Olivia Stevens tar oss med in i sin värld. "Passion" är en musikteaterföreställning om Olivias gripande resa in i rampljuset; en stormig resa i ett högt tempo från Sverige till ett äventyr av auditions och jobb i New York och Paris. En personlig och humoristisk föreställning om en artists jakt på harmoni och revansch, fylld av komik med många tragiska förtecken. I kvällens andra akt "Romance" transporteras vi direkt till Paris när Olivia bjuder på fransk chanson och dråpliga historier om kärlek. Vi får höra musik av några utav de mest kända franska sångarna någonsin när Olivia tolkar ikoner som Jaques Brel och Edith Piaf både på franska och i ny svensk och engelsk översättning.

Akt 1:
Passion innehåller otroliga berättelser från föreställningar Olivia Stevens spelat runtom i världen och ett pärlband av sånger från Broadway-musikaler som Cabaret, Chess, West Side Story, och guldkorn från Leonard Cohens repertoar. Passion är en föreställning om Olivias liv som skådespelare och artist. Om hennes drömmar. Om med och motgång. Om de stora scenerna och de mycket små. Olivia säger: "Jag tror att det liknar ditt liv, även om jag bär scenkostym och du går i dina egna kläder. För drömmar och passioner är något vi alla delar. Kom, låt oss dela våra drömmar till tonerna av världens bästa låtar." Budskapet är tydligt: det är passionen att göra det man älskar som driver oss människor, ibland till bristningsgränsen.

"En fascinerande berättelse om livets baksidor"

"Succéunderhållning för finsmakare”. - Expressen

"Stevens är passion så fort hon går in på scen…avväpnande” - Cabaret Scenes, NY

"Hon kastar sig in i beskrivningen av en audition för den legendariska regissören Ariane Mnouchkine på Théâtre du Soleil i Paris. Olivia står högst upp på en stege och blir skräckslagen när Mnouchkine ber henne att falla baklänges. Med sången för Stevens oss in i en värld av minnen...hon knockar oss med sitt råa framträdande.” - Cabaret Exchange, New York

Akt 2:
Romance är inspirerande och omtumlande musikalisk karusellresa helt utan hämningar och logik, ömsom mjuk och sensuellt, ömsom vild och lekfull. En föreställning som omfamnar och trollar bort publikens vardagsproblem. Olivias dynamiska scennärvaro leder dig längs med de upplysta gränderna i Paris och Charles Aznavours sånger om Pigalle, via Edith Piafs hyllning till kärleken i Hymne a L’Amour, till sången Du får inte gå av Jacques Brel.

"Oemotståndligt charmigt. En föreställning som omfamnar och är närvarande." Sundsvalls Tidning

"Stevens sjunger om känslor som bara nordbor kan" Time Out NY

"Stevens röst går rakt igenom huden...och hennes scennärvaro gör att man kommer på sig själv med att mer eller mindre hålla andan." Teaterstockholm.nu

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.