• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

ORCHESTRA SIX

– Svängig hög-energi-jazz, funk och svepande ballader med musik av trummisen/kompositören Lars Beijbom.

Orchestra Six är ett band med ett sound av en stor ensemble, men med samma intimitet och spontanitet som ett litet band. Lasse vill att publiken ska känna sig välkommen in i musiken och det är den energi som bandet utstrålar som känns över genregränserna.

”Det finns oanade uttrycksmöjligheter då man blandar och ger med inspiration från olika stilar och epoker. Musiken är fräsch och oförutsägbar.”, säger Lasse.

På scen:
Lars Beijbom – trummor/kompositör
Fredrik Davidson – trumpet/flugel
Inge Petersson Lindbäck – saxofoner
Ola Åkerman – trombon
Robert Tjäderkvist – keyboards
Göran Schelin – bas

"Beijbom är en rytmisk trollgubbe som utan att vara dominant uppträder med samma självklarhet som en domptör. Man vet inte åt vilket håll det bär när han piskar fram de tre tunga blåsarna, ensemblemässigt tajta, ut i harmonikens tassemarker.”
Hans Bergman, Sundsvalls Tidning

"Briljant och funkig Beijbom...musiken var oväntad och överrumplande...tre tunga blåsare framförda i full frihet...Inge Petersson-Lindbäck lanserade flitigt och var i högform...Trombonist med drag i var eminente Ola Åkerman…Fredrik Davidson som var en ytterst intressant solist på trumpet/flygelhorn, ibland elektroniskt förstärkta med wa-wa-pedal...Göran Schelin, elbas...tunga basgångar som fick både lokal och publik att vibrera...mångsidige Robert Tjäderkvist som behärskade tangenterna fullt ut med funkiga Hancockgrooves...denna magiska kväll med Beijboms Brew."
Stig Linderoth, OJ

Picknickföreställning

Pris: Salong 200:- Salong Student/Pensionär 160:- och Balkong 180:- Balkong Student/Pensionär 140:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.