• Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com

Oslipat med Emma Knyckare, Ina Lundström och Charlotta Björck

Framflyttad till 29 september 2021.

Flashback Forever erövrade Sverige i våras, och blev över en natt en av landets allra mest älskade poddar. Den här kvällen får ni se standup av båda komikerna som hörs i podden. Plus den den lika fantastiska Charlotta Björk!

Emma Knyckare förvaltar ett göteborgskt kulturarv som inte bygger på tillgjord fryntlighet. Det finns en stolt stabil arbetarklass i generna. Hon har en stil som gör att hon verkar både grumpen och obekymrad samtidigt. En osannolik kombination som känns självklar när man ser Emma Knyckare på scen.

Ina Lundström är i grunden journalist men har senaste åren snabbt tagit standup-Sverige med storm. Hon blev av Sveriges komiker framröstad som Årets Nykomling 2020. Med ett högproduktivt tempo vinner Ina över all slags publik med sin naturliga svada som är pepprad med roliga detaljer och exakta ordval.

Tyvärr har den tidigare utannonserade Moa Lundqvist blivit tvungen att ge återbud denna kväll.
Men istället får ni se ingen mindre än den otroligt roliga Charlotta Björck!
Charlotta Björck slog igenom för några år sedan som Instagramkomiker med sitt dåvarande kontonamn BeyoncéBjorck. Numera gör hon succé både på scen och i sketchhumorserien Charlotta x 8 som kan ses på SVT Play. På scen har hon en väldigt speciell (dis)associativ stil som ger en ny mening åt "här och nu".

Konferencier: Marcus Johansson

FÖRESTÄLLNING 1
Dörrar 17:30
På scen 18:30-20:00

FÖRESTÄLLNING 2
Dörrar 20:45
På scen 21:30-23:00

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.