• Speltid: 120 min
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.oslipat.com
 • Artist / Medverkande: Emma Knyckare, Moa Lundqvist m fl

Oslipat med Emma Knyckare m fl

Emma Knyckare, Moa Lundqvist och andra komiker manglar din hjärna med humor i framkant

Emma Knyckare förvaltar ett göteborgskt kulturarv som inte bygger på tillgjord fryntlighet. Det finns en stolt stabil arbetarklass i generna. Hon har en stil som gör att hon verkar både grumpen och obekymrad samtidigt. En osannolik kombination som känns självklar när man ser Emma Knyckare på scen. Hon har ett intensivt 2018 bakom sig då hon var aktuell med både Statementfestivalen, standupklubben/podcasten Klubb Hybris och sin egen soloshow Årets Mama.

Moa Lundqvist är ett oroshjärta som vinner över ångesten genom att måla världen med ord. Med larviga iakttagelser och perfekta formuleringar blir det igenkänningshumor för själen. I höstas såg vi henne i en av de två huvudrollerna i Sagan om Dilan och Moa på SVT. Och hon har även en framträdande roll i komediserien Dips.

Ina Lundström är Emmas klubbdirektörskollega på Klubb Hybris i Göteborg. Hon är i grunden journalist men har senaste året tagit standup-Sverige med storm. Med ett högproduktivt tempo vinner Ina över all slags publik med sin naturliga svada som är pepprad med roliga detaljer och exakta ordval.

Isak Berg har bakgrund i Göteborg men har nu flyttat till Malmö. Isak reclaimar observationshumorn och doppar den i en sund dos skepsis mot existensens villkor.

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid!
Insläpp 19.00 Show 20.00
Åldersgräns 18 år.
Pris i dörren: 150 kr, student 110 kr

 • Kommentar : Insläpp 19.00
  Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i tid!
  Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : onsdag 20 februari
  Tid : 20:00
  Priser :
  • Entré: 140 kr
  • Student: 100 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.