• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Emma Knyckare, Moa Lundqvist m fl

Oslipat med Emma Knyckare m fl

Emma Knyckare, Moa Lundqvist och andra komiker manglar din hjärna med humor i framkant

Emma Knyckare förvaltar ett göteborgskt kulturarv som inte bygger på tillgjord fryntlighet. Det finns en stolt stabil arbetarklass i generna. Hon har en stil som gör att hon verkar både grumpen och obekymrad samtidigt. En osannolik kombination som känns självklar när man ser Emma Knyckare på scen. Hon har ett intensivt 2018 bakom sig då hon var aktuell med både Statementfestivalen, standupklubben/podcasten Klubb Hybris och sin egen soloshow Årets Mama.

Moa Lundqvist är ett oroshjärta som vinner över ångesten genom att måla världen med ord. Med larviga iakttagelser och perfekta formuleringar blir det igenkänningshumor för själen. I höstas såg vi henne i en av de två huvudrollerna i Sagan om Dilan och Moa på SVT. Och hon har även en framträdande roll i komediserien Dips.

Erika Andersson bor i Halmstad och gör nördig humor där hon lustfyllt dissekerar oväntade ämnen.

Isak Berg har bakgrund i Göteborg men har nu flyttat till Malmö. Isak reclaimar observationshumorn och doppar den i en sund dos skepsis mot existensens villkor.

Konferencier: Marcus Johansson

Den tidigare utannonserade Ina Lundström har dessvärre fått ställa in och ersätts med Erika Andersson

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid!
Insläpp 19.00 Show 20.00
Åldersgräns 18 år.
Pris i dörren: 150 kr, student 110 kr

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.