• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Elvira Lander, Tora Larsson,Petrina Solange, Johannes Finnlaugsson

Oslipat med Larsson och Lander + Petrina Solange & Johannes Finnlaugsson

Oslipat presenterar: Larsson & Lander - En klassisk blind date Larsson och Lander, eller Tora och Elvira som de också heter, komikerna från Västerbotten som intagit humorscenen med stormsteg de senaste åren. Både som stand up-komiker och som teaterimprovisatörer bland annat i gruppen Svensk Damimpro.
I den här föreställningen tar de med publiken på en blind date där publiksnack smidigt glider in i improviserade scener. Genom sitt fantastiska samspel knyts publikens historier ihop med varandra och inget vet vart det ska till vägen! Allt vi vet är att det kommer bli kul, för humor är kul. Slutligen är det upp till båda parter att välja: Vill du gå på en andra dejt?

Dessutom från ni se vinnaren av priset Årets kvinnliga komiker på förra årets standupgala Petrina Solange och mästerståupparen Johannes Finnlaugsson, känd från svensk humor.

Dessvärre har Charlotta Beyoncé Björck blivit sjuk. Och som alla vet vid det här laget: är man sjuk stannar man hemma! Mycket tråkigt, men vi satsar på att hon kan komma till Oslipat någon annan gång i framtiden.

Insläpp 19:00
Köpt biljett garanterar ingen sittplats, så kom i god tid om du vill ha bra platser!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.