• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Jesper Rönndahl, Thanos Fotas, Isak Berg, Lisa Dahlin

Oslipat med Jesper Rönndahl m fl - Framflyttad

Tyvärr kan vi inte genomföra vår Oslipatkväll med Jesper Rönndahl under rådande Corona-omständigheter. Det är vi så klart ledsna för.
Vi skjuter fram föreställningen på än så länge obestämd tid. Vi hoppas att så snart som möjligt komma med ett nytt datum. Köpt biljett gäller på det nya datumet, så du behöver inte göra något!
Ifall ni redan nu ändå vill göra återköp på biljetten så finns den möjligheten. Kontakta i så fall Kulturcentralen. Men vi ber er ödmjukast att inte göra det om ni inte känner att ni verkligen behöver. Coronakrisen drabbar många väldigt hårt, och vi tillhör dem som nu ser hela vår verksamhet försvinna obarmhärtigt. Så om ni kan låta bli att göra återköp så betyder det mycket för oss, och kan lindra vår ekonomiska katastrof. Men vi vet förstås att vi inte är de enda som drabbas i denna krisen så om ni vill göra återköp så går det bra
Vänligen,
Marcus & Fritte från Oslipat!

Oslipat är humorklubben du inte behöver vara full för att uppskatta. Den här kvällen får du se:

Jesper Rönndahl är komikern som älskar att skämta om vetenskap, men kan få vilket annat ämne som helst att flyga. Han började sin bana på Oslipat i Malmö och nu fyller han konserthus över hela landet. Missa inte chansen att se honom på Möllan, där allt började.

Thanos Fotas är en av standupsveriges mest dolda juveler, men fler och fler upptäcker hans fantastiska standup. När Thanos berättar om sitt liv och sina funderingar lyssnar man och skrattar samtidigt.

Isak Berg är komikern som de senaste åren släppt två spotify-album och skapar humor på hög nivå, med både smarta observationer och ungdomlig charm.

Kvällens rookie är Lisa Dahlin

Insläpp 19:00
Köpt biljett garanterar ingen sittplats, så kom i god tid om du vill ha bra platser!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.