• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Jonatan Unge, Niklas Andersson m fl

Oslipat med Jonatan Unge

Jonatan Unge är den anemiska kulturpojken från Djurgården som trots reumatism har så starka funny bones man kan ha. Att lyssna på Jonatan är som att få örtmassage i hjärnan. Du kan höra honom i podcasterna Lilla drevet, Della Monde och Februaripodden.

Johanna Wagrell gör respektingivande humor med en sardonisk ton som är mer kamplysten än uppgiven. Det är smart och tänkvärt, men med en befriande grundkänsla av att inte ta livet på för stort allvar. Johanna har hörts i Tankesmedjan i P3 och setts i Parlamentet i TV 4.

Niklas Andersson reclaimar det underbara i att vara en göteborgare. Han gör chosefri standup som är oerhört lätt att älska. Det är rakt, enkelt och fantastiskt roligt.

Pernilla Hammargren gör skruvad humor med underdogkänsla. Pernilla driver klubben Stand-up Yours och skapar med sin peppiga stil bra stämning på scener över hela landet

Konferencier: Erik Börén.

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid!
Insläpp 19.00


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.