• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Kristoffer Appelquist, Johanna Wagrell, Johan Hurtig, Christoffer Nyqvist

Oslipat med Kristoffer Appelquist och Johanna Wagrell - Flyttat

Obs! Föreställningen är framflyttad. Nytt datum meddelas senare

Säsongsavslutning med några av våra absoluta favoriter

Kristoffer Appelquist är Malmösonen som blev riksunderhållare och numera ses varje fredag i briljanta nyhetssatiren Svenska nyheter. Ingen kan som Kristoffer krama humor ur varje upptänklig situation och är dessutom i absolut världsklass när det gäller att improvisera på en scen.

Johanna Hurtig Wagrell är smart och tänkvärd, en humorelegant som går från klarhet till klarhet. Johanna har du hört i Tankesmedjan i P3 och sett i Parlamentet i TV4. Missa henne inte innan hon blir för stor för Babel.

Christoffer Nyqvist gick precis ut gymnasiet men det känns som han gjort standup sedan urminnes tider. Smart och lekfull, med en hel påse bra skämt.

Johan Hurtig Wagrell skapar alltid bra stämning! Med fint utmejslade berättelser får han skratten att rulla längst väggarna var han än kommer. Johan är också mannen bakom satirkontot ”Johan Hurtig Influencer” som är något av det roligaste på insta just nu.

Insläpp 19:00
Köpt biljett garanterar ingen sittplats, så kom i god tid om du vill ha bra platser!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.