• Arrangör:
 • Samarrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: https://www.oslipat.com

Oslipat med Nisse Hallberg och Albin Olsson m fl

Premiär för en ny standupsäsong med Sveriges enda äkta mainstreamklubb.

Nisse Hallberg är den oborstade historieberättaren från Söder. Med sinne för detaljer och glimrande formuleringar sugs publiken in i hans skrattäta värld. Nisses stil är chosefri och äkta. Unna dig att uppleva hans starka personlighet live inför publik. Vann precis pris för årets föreställning på Standupgalan för ”Tomten är ensam”.

Albin Olsson får med hjälp av sin västkustska charm publiken att skratta åt vad som helst. Senaste året har han gjort succé med sin podcast Jag vill vara Håkan där han gör nya låtar i samma anda som Håkan Hellström när han var som bäst.

Isak Jansson imponerar ständigt på publik och kollegor. Hans komiska kännetecken är att han är både energisk och plastisk. Och materialet är oerhört välskrivet. Han har vunnit pris på Svenska standupgalan både för bästa föreställning och som Årets Manliga Komiker.
Isak har också en podcast som heter Rollspelsklubben där han spelleder landets roligaste komiker i väldigt roliga äventyr i fantasyland.

Ännu en komiker tillkommer.

Dörrarna öppnar 19:00. Köpt biljett garanterar ingen sittplats, så kom i tid för bra platser.

För rullstolsplats (begränsat antal), kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20

 • Kommentar : Insläpp 19.00
  Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : onsdag 15 februari
  Tid : 20:00 , ( Köpt biljett garanterar inte sittplats. )
  Priser :
  • Entré: 195 kr
  • Student: 150 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att spara en bokning för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.