• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Nisse Hallberg, Elinor Svensson, Ola Aurell

Oslipat med Nisse Hallberg och Elinor Svensson

Oslipat är humorklubben du inte behöver vara full för att uppskatta. Den här kvällen får du se:

Nisse Hallberg är yrvädret från Stockholm som ger hammarbysupportern ett ansikte. Men vilket ansikte sedan, speciellt munnen är fantastisk för därur kommer humor med storytellingprägel som är i absolut toppklass!

Elinor Svensson har de senaste åren seglat upp som en av de mest spännande namnen inom svensk standup. Hon har setts i Släng dig i brunnen på SVT och hörts i Tankesmedjan i P3. Elinor, med bakgrund i Norra Skåne levererar sina skämt med ett leende, vilket till viss del döljer hennes skarpa och ibland hemska betraktelser över livet.

Ola Aurell är komikern som levererar som en sång- men knappast dansman. Roliga mellansnack blandas med groteska och alltid väldigt roliga sånger. Ola är en av de mest produktiva komikerna i branschen så en kväll är ofta inte lik den andra.

Fler komiker tillkommer.

Insläpp 19:00
Köpt biljett garanterar ingen sittplats, så kom i god tid om du vill ha bra platser!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.