• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Elinor Svensson, Sandra Ilar

Oslipat med Sandra Ilar och Elinor Svensson

Halvvägs in i höstterminen bjuder Oslipat på ännu en kväll som nästan är för bra.

Sandra Ilar använder humor för att sprida aggressiv existentialism. Filosofiska utsvävningar blandas med smått absurdistiska infall och surrealistiska bilder. Sandra är utan tvekan en av Sveriges absolut mest originella komiker.

Elinor Svensson har under året gjort succé med sin föreställning Patriarkatets för- och nackdelar. Elinor bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor. Nominerad som årets kvinnliga komiker 2018.

Ludde Samuelsson representerar en klassisk bild av den svenska folksjälen. Med blont hår och naiv uppsyn skojar han om vitt skilda ämnen. Hans stil präglas av finurlighet dolt bakom ödmjukhet. Ludde har podcasten Ludde Marcus Podcast tillsammans med...

Marcus Thapper är komikern som med rynkad panna undersöker tillvarons oegentligheter. Han har hjälpt till att skapa en guldålder för Göteborgsk standup i och med att han varit med och startat den djupt respekterade klubben Pandora där. I poddvärlden har han röjt framgångar med fotbollspodden Kolla Svensken.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid!

Insläpp 19.00


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.