• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Jonas Strandberg, Emma Hansson Löfgren

Oslipat presenterar: Inomhusbarn och Jakten på ett bättre jag

Den här kvällen presenterar Oslipat stolt en double bill. Föreställningarna Inomhusbarn med Jonas Strandberg och Jakten på ett bättre jag med Emma Hansson Löfgren.

Jonas Strandberg har profilerat sig som de korta skämtens svenska mästare. Han har fått stor uppskattning för sin insats i Släng dig i brunnen på SVT. Nu gör han sin mest personliga standupshow hittills.
Inomhusbarn är en historia om att växa upp i en ort där det finns fler bensinstationer än invånare. Om att aldrig vilja lämna sitt rum eftersom det inte finns något att göra där ute. Om att älska superhjältar, tv-spel, skräpmat och framförallt – att stanna inomhus.

Emma Hansson Löfgren är expressiv Malmökomiker med en bakgrund som improskådis och sketchkomiker. Nu gör hon sin första soloföreställning som komiker: Jakten på ett bättre jag
Med hjälp av ett gäng självhjälpsmetoder försöker Emma maximera så många delar av sig själv på kortast möjligast tid! För det är bråttom! Emma har drabbats av ett obehagligt syndrom och behöver bli ett bättre jag, eller ännu hellre ett helt annat jag! En standupföreställning om vårt stora behov av självhjälp!

Biljett garanterar inte sittplats. Kom i god tid!
Insläpp 19.00 Show 20.00
Åldersgräns 18 år.
Pris i dörren: 150 kr, student 110 kr

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.