• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.facebook.com/malmoakademiska/
  • Artist / Medverkande: Malmö akademiska kör, Karolina Almgren

Passio

Ett spännande, intimt, storslaget och passionerat möte mellan Malmö akademiska kör och Karolina Almgren

Saxofonisten och kompositören Karolina Almgren är en av Malmös främsta jazzmusiker. De senaste åren har hon synts på de flesta scener runt om i Sverige, ofta med banden Karolina Almgren Project eller Jazzkatt-vinnande Sisters of Invention. Hennes musik beskrivs ofta som innovativ och nyskapande och tidigare samarbeten innefattar bl.a. Bohuslän Big Band och Jonas Kullhammar.

I gränslandet mellan improvisation och komposition möter hon nu Malmö akademiska kör. På en improvisatorisk plattform stämmer vi träff för att utforska de klangliga kontaktytorna mellan Karolinas saxofon och körens klang. Vi gläder oss till ett spännande, intimt, storslaget och passionerat möte med musik från nutid och renässans!

Vi ställer oss frågor som: vad får kultur kosta? Vem ska betala för kultur? Och hur mycket? På den här konserten får nu publiken själva får bestämma vad de vill betala för biljetten. I dörren får ni helt välja vilket pris ni vill betala, här på Kulturcentralen får ni några olika kategorier att välja mellan. Detta gör vi för att göra vår konsert tillgänglig för flera, och för att öppna upp en diskussion om tillgång och kostnader inom kulturen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.