• Kategori:
  • Hemsida: http://www.staffansteater.se/pegasus-family-2018/

Pegasus Family - 21 juli (kväll)

INTERNATIONELL INTERAKTIV VISUELL TEATERFESTIVAL FÖR BARN OCH VUXNA

CAFÉTEATER PULCINELLA
INTERNATIONAL PUPPETJAM

En rolig Pulcinella Jam-Lördagskväll med Figurentheater Eva Sotriffer från Bolzana och Borderline Puppet Theatre från Istanbul. Commedia Dell´Artefiguren Pulcinella med sin svarta mask figurerar ofta i den unga Europeiska generationens dockföreställningar.
Även om man inte sett Pulcinella på scen så känner vi alla till hen och är beredda på hens hyss, de kan vara chockerande, provocerande, fake, men behövda, hen säger det vi andra har så svårt att få fram, vi skrattar och blir förlösta av Pulcinellas spratt och rackartyg!
Visst har vi alla ett behov för ett alter ego för allt det besynnerliga som händer runtomkring oss i dessa tider, vi behöver en inre Pulcinella!

Kom och umgås med ett par roliga internationella Pegasus Family-Animerings-konstnärer som i Caféstämning uttrycker sina upplevelser från upplopp på Taximtorget i Istanbul och sina tankar om hur det kan vara att lämna ett paradis, de talar genom Pulcinella!

Lördag 21 juli 18:00 – 19:30.
För vuxna och större barn. I vår Teaterverkstad alldeles intill Pegasus Trädgård.

100 kr/person för det hela, inkl enkel Café-Jambuffé med Turkisk/Italiensk Pulcinellatouch

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.