Ten Minutes Veggirionettes Smiles on the Strings Tre på ett strå
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.staffansteater.se/pegasus-family-2017/

Pegasus Family - 22 och 23 juli

INTERNATIONELL DOCKTEATERFESTIVAL FÖR BARN OCH VUXNA

Upplev föreställningar med Dockteatergrupper från Slovenien, Bulgarien, Polen, Danmark, Sverige! Träffa alla de internationella dockkonstnärerna! Tillverka egna dockor tillsammans med dem! Spela med dina nya dockor i Prova-På-Scenen, tag hem dem och spela vidare!

WHAT THE OLD MAN DOES IS ALWAYS NICE - Small Theatre Company, Bulgarien
Pjäsen grundar sig på HC Andersens historia om Gubben som bytte sin häst mot en ko, kon mot ett får, fåret mot…. En humoristisk dockföreställning med stora dockor om det mest värdefulla och förtjusande I livet – Kärleken!
Från 3 år. Spelas på Engelska.

TEN MINUTES VEGGIRIONETTES - Small Theatre Company, Bulgarien
Kort show och Marionettverkstad med ”Vegorionetter”, marionetter gjorda av grönsaker och rotrukter från Pegasus Skafferi!
Från 3 år. Ordlöst.

SMILES ON THE STRINGS - Small Theatre Company, Bulgarien
Marionetter är underbara! De rör sig och agerar nästan som riktiga människor, men de kan göra många otroliga sakar som vanliga människor inte kan! Kom och se dessa tråddockors magi! Efter vår korta show får publiken prova att spela med våra marionetter. Vi glädjer oss att få hjälpa er!
Från 3 år. Ordlöst.

Small Theatre Company är en professionell turnerande dockteater från Gabrovo I Bulgarien. Teatern bildades 2003 av en grupp nyutbildade artister från Teaterakademin I Sofia. Teatern har deltagit I många festivaler I Bulgarien och i Europa, deras mål är att skapa innovativa och inspirerande föreställningar genom att använda sig av humor och nära kontakt med publiken.

TRE PÅ ETT STRÅ - Staffan Björklunds Teater, Sverige
Tre muntra sommarhistorier!
Här får någon långa öron, andra längre näsor!
Här munhuggs späda primörer som just stigit upp ur trädgårdssängen med skogsbrynets dryga drönare! Här får knölar ris och knoppar ros! Tre små historier som tre smultron på ett strå, det får bli den röda tråden, det är ju sommar!
Från 3 år

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.