• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://cacaofoni.se

Pepparprovning med Ingrid Münch

Münchmedia som grundades 2001 av Ingrid Münch är distributör i Skandinavien av Herbarias ekologiska kryddor och teer, Fresh as frystorkade frukt och Sabadìs choklad och har som ambition att bara erbjuda unika produkter av högsta kvalitet.

Herbarias ekologiska kryddor är i fokus under pepparprovningen vi går också igenom det sociala arbetet och den noggranna kvalitetskontrollen Herbaria står för. Du får följa med på pepparns spännande väg till västerlandet och lära dig mer om hur och var de olika pepparsorterna växer. Alla pepparsorter från Herbaria kommer från ekologiska odlingar eller är vilt växande – ursprunget är alltid markerat på burken.

Du får massor av kryddtips med peppar, recept och inspiration till smakrika tillbehör där peppar spelar huvudrollen. Upptäck också vilka underverk rätt pepparsort kan göra för glass, kakor, desserter och inte minst choklad.

Vi pratar om de sensoriska kvaliteterna, hur man bäst bedömer dem, om smakminnen, och vi provar flera helt unika, pepparsorterna som finns i Herbarias sortiment. Doftar på dem, identifierar doften, diskuterar den och provar sorterna på en råvara i säsong.

Tidsåtgång ca 2h.
Smakprov på tre olika desserter.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.