Foto: Anne Marie Sørensen

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra meets Torbjörn Näsbom

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra spelar världsmusik på högsta nivå, i en helt egen klass. Med en blandning av jazz, asiatisk, afrikansk och europeisk musik - och allmän galenskap - skapar de sitt eget dadaistiska universum, och ger publiken en unik och extraordinär upplevelse. Nu har de en av Sveriges mest uppskattade spelmän i kikaren: Torbjörn Näsbom. Både Torbjörn och New Jungle Orchestra har nyfikenheten och lusten att ge sig på en hybrid mellan svensk folk/spelmansmusik och New Jungle Orchestra-soundet – som det bara finns ett av i världen. Det är upplagt för världspremiär!

Pierre och New Jungle Orchestra har turnerat och träffat jazz och folkmusiker över nästen hela världen, i mer än 50 olika länder. Utöver en mängd samarbeten med prominenta jazzlegender som bl.a Yussef Lateef har orkestern varit på flera turnéer i Indien med bambuflöjtvirtuosen Shashank Subramanyam, på Bali med det 18 man stora gamelanorkestern Semarah Ratih, i Gambia med koraspelaren Dawda Jobarteh, i Kina med den kinesiske guzhengmusikern Yu Jun, i Vietnam med musiker från Hanoi på traditionella vietnamesiske instrument, bara för att nämna några.

Torbjörn Näsbom har sina rötter i den Uppländska folkmusiken. Redan i unga år spelade han tillsammans med de Uppländska spelmanslegenderna Viksta-Lassa och Eric Sahlstöm.Sommaren 2014 hade Torbjörn den stora äran att mottaga Zorns spelmansmärke i Guld. Torbjörn turnerar regelbundet i stort sett hela världen med deras Uppländslåtar och har återkommande work-shops i bl.a. USA, Frankrike och Schweiz.

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra består av:
Pierre Dørge (DK) - gitarr och kapellmästare
Gunnar Halle (N) - trumpet
Jakob Mygind (DK) - saxofoner
Anders Banke (DK) - saxofoner och klarinetter
Kenneth Agerholm (DK) - trombon
Irene Becker (DK) - piano och keyboard
Thommy Andersson (S) - bas
Ayi Solomon (GHA) - slagverk
Martin Maretti Andersen (DK) - trummor

Homepage: https://newjungleorchestra.com

Facebook: https://www.facebook.com/newjungleorchestra

Video: https://newjungleorchestra.com/videos/

Spotify:
Bluu Afroo https://open.spotify.com/album/5PIubveKcIo3t1GBeObsYV?si=tH6_Q4tdRGqDTKWKpwXHzg
Ubi Zia (Live) https://open.spotify.com/album/62AFOBPdTTcCO8ru4rSDDY?si=979Pgv65QjmXfNK7Vzy57Q
At the Royal Playhouse (feat. Josefine Cronholm) https://open.spotify.com/album/7zzjR9QnIeZOpIA5XXMrxv?si=VdijhC7iQ5-5tUb7MNJsVQ

Salongsbiljetter
Du sitter vid cafébord och man får ta med sig mat och dryck (picknick). Biljetter säljs per sällskap. Vid större sällskap än 5 personer, lägg till ytterligare sällskapsbiljett i samma köp för att komma upp i rätt antal personer (ex. vid sällskap om 6 personer: köp en biljett för sällskap om 4 pers och ytterligare en biljett för sällskap om 2 pers = sällskap om 6 pers). De biljetter som köps vid samma tillfälle ses automatiskt som ett och samma sällskap.

Om du och ditt sällskap inte köpt biljetter vid samma köptillfälle, ber vi dig att meddela detta till info@victoria.se senast två dagar före evenemanget så att vi kan placera er tillsammans, om ni så önskar.

Bordsplacering sker på plats. Du kommer aldrig placeras med någon ur ett annat sällskap. Har du specifika önskemål om placering i lokalen, lämna en kommentar vid köp så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det.

Vill du endast köpa biljett för 1 person (begränsat antal) kontakta Kulturcentralen via info@kulturcentralen.nu, tel. 040-10 30 20 eller besök butiken på Södra Förstadsgatan 18.

Balkongbiljetter
Biljetter på balkongen säljs endast i sällskap om 2 pers. På balkongen är det inte tillåtet att ta med mat, endast dryck och snacks. Du sitter i biostolar, på trappgradering gradvis uppåt. Det finns ingen hiss till balkongen.

Tillgänglighet:
För rullstolsanpassade biljetter boka via info@victoria.se. Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss till tech@victoria.se minst två vardagar i förväg.

Slutsålt?
Skriv upp dig på Victoriateaterns väntelista: Maila till biljett@victoria.se. Ange föreställning, datum och antal biljetter du önskar. Glöm inte att uppge namn och telefonnummer.

 • Kommentar : Salong: Du sitter vid bord o får ta med mat o dryck. Bilj. köps per sällskap och bordsplacering sker på plats. Vid spec. önskemål om placering, lämna kommentar vid köp.
  Vill du köpa biljett för 1 pers kontakta Kulturcentralen.
  Vill du sitta tillsammans med någon som köpt vid ett annat tillfälle? Meddela info@victoria.se senast två dagar i förväg.
  För mer info besök ”Biljettinfo" på www.victoria.se
  Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : torsdag 11 november
  Tid : 19:30 , ( insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: sällskap om 4 pers: 1200 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.