• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: https://babelmalmo.se

Sällskapet pres. Beharie (NO) LIVE

På alla hjärtans dag, den 14 februari gästas Sällskapet och Babel av ingen mindre än albumaktuella indie/soulartisten Beharie!

BEHARIE (NO)
Som en varm omfamning – så känns det att fördjupa sig i Beharies musikaliska universum. Djupt förankrad i en indie/soul-uttryck med en singer-songwriter-lyrisk stil förmedlar Beharie en råhet som vågar vara både sårbar och självsäker. Denna kombination har lockat dedikerade fans och fått kritiker att hylla honom över gränserna.

Den 20 oktober släpps äntligen debutalbumet ’Are you there, boy?’. Projektet är en själfull musikalisk resa med berättelser om en komplex karaktär som längtar efter äkta förbindelser. Albumet utforskar olika aspekter av Beharies liv, vackert uttryckt genom 12 fängslande spår som väver samman gripande berättelser om identitet, queerkärlek, självförtroende, sårbarheter och den gripande upplevelsen av ensamhet.

GAFFA säger, ”Likheterna med Frank Ocean, både i röst och melodisk känsla, är så slående att det är frestande att undersöka Beharies släktträd. En djärv jämförelse, ja, men man måste nå dessa höjder för att korrekt porträttera talangen den här mannen besitter.”

Beharie fortsätter att utforska nya och spännande horisonter med sin förmåga att uttrycka känslor genom en varm, själfull och tidlös ljudbild. År 2023 kommer han att ta världen med på en episk musikalisk resa med släppet av sitt mycket efterlängtade debutalbum, ’Are you there, boy?’ och med sina liveframträdanden.

VAD: Sällskapet pres. Beharie (NO) LIVE
NÄR: Onsdag 14 februari, 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 190 kr, student 165 kr
I DÖRREN: 200 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målmans sällskap
SPOTIFY: Beharie

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

 • Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : onsdag 14 februari
  Tid : 19:00 , ( På scen kl.20.00 )
  Priser :
  • Entré: 190 kr
  • Student: 165 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-02-14 17:00