• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Sara Lindh & Krister Jonsson: JAG TOG VÄGEN BORT FRÅN KARTAN

Vad händer när det som var inte längre gäller och kartan måste ritas om? ”Jag tog vägen bort från kartan” är en humoristisk och hoppfull musikföreställning med sångerskan och skådespelerskan Sara Lindh och Malmögitarristen Kristen Jonsson.

En föreställning om kärlek, uppbrott och om att gå vilse men att det aldrig är för sent att hitta nya vägar. En föreställning om att se det vackra i livet. Om ljuva drömma och brustna illusioner, om modet att våga lämna tryggheten i det liv man byggt upp och om modet att öppna sitt hjärta och våga älska igen.

Text och musik av bland annat Billy Joel, Tom Waits, Emmylou Harris, George Gershwin, Lisa Ekdahl, John Lennon, Björk och Mikael Wiehe.

Sara Lindh har under sina drygt tjugofem år som verksam artist, skådespelerska och dramatiker medverkat i ett femtiotal produktioner på scen, TV och film. Hon har en lång rad succéer bakom sig. Bl a Cabaret (Tyrol/Rondo), The Black Rider (Dramaten), Stjärnfall och Körkarlen (Teater Galeasen) samt Riksteatern och hennes egen pjäs Carola & jag (Teater Giljotin). Hösten 2014 hade hennes andra pjäs Chaplin premiär på Örebro länsteater i samarbete med Smålands Musik och Teater. Sara har även mottagit privatteatrarnas pris Guldmasken för ”Bästa kvinnliga artist”.
www.saralindh.se

Krister Jonsson har länge vart en av de mest respekterade och eftertraktade musikerna i Malmö och få gitarrister har lovordats som han av såväl kritiker, som publik. Han har gjort det mesta som går att göra genremässigt med en gitarr och jobbat såväl internationellt som lokalt med stora popartister, i olika jazzkonstellationer och teatergrupper. Bland tidigare samarbetspartner kan nämnas Moomsteatern, Cantabile 2 (DK), Dalasinfoniettan och Tromsø Kammerorkester (NO). Krister Jonsson jobbar kontinuerligt med bl a Marilyn Mazur (DK), Viktoria Tolstoy m fl.

Picknickföreställning

Pris:
Salong 260:-
Balkong 220:-
Salong Student/Pensionär 220:-
Balkong Student/Pensionär 180:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekommenderar Möllans Osts Tapastallrik För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.