• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

SAXELL JALLE BANDET

– på hemmaplan på Victoria

I ett försök att undvika regn mellan soundcheck och festivalspelning hukade Michael Saxell och Jalle Lorensson under en presenning uppspänd mellan två träd. Ingen av dem kände till vem den andre var och de hade egentligen ingen lust att ens småprata, men livet – ville något annat.

Plötsligt blåste en högkulturell diskussion upp - om Elvis, Nashville, Federers backhand, blues, Hitlers sista bunker, rock’n’roll och cajunmat. Inom kort visste de att de skulle spela ihop hela livet.

Detta blir en kväll att minnas med skånskt bluesgung, rock’n’roll och country tillsammans med munspelslegenden Jalle Lorensson och Michael Saxell som sjunger och spelar gitarr. Med sig på scen har de Thomas Holst på bas och bröderna Sam och Peter Antonsson på trummor respektive gitarr.

Jalle är Rock-Gud i Wilmer X och har legat etta på USA-listan med Roxette under bandets glansdagar. Michael har skrivit skånska nationalhymnen ”När En Flicka Talar Skånska” och älskade ”Om Himlen och Österlen”. Låtar som är givna för såväl artister som publik. Några av de Saxellkompositioner som gett över 100 miljoner spelningar på Spotify lär också komma med, som till exempel ”IF I Were Sorry”, mellovinnare 2016 och en världshit med Frans.

Picknickföreställning

Pris:
Salong 300:-
Balkong 260:-
Salong Student/Pensionär 260:-
Balkong Student/Pensionär 220:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.