• Speltid: 40 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu

SISSY BOMB - Dansstationens Turnékompani & Martin Forsberg

Ett verk kring identitet och performativitet, empowerment och fria rum för alla som är eller har varit unga (från 12 år).

Dansstationens Turnékompani och koreografen Martin Forsberg arbetar med referenser från Miley Cyrus till Leigh Bowery, från samtal kring radical softness till gender bending. På scen står dansarna och performancekonstnärerna Casper-Malte Augusta och Snorre Jeppe Hansen. Dramaturgiskt öga är författaren, debattören och performanceartisten Alex Alvina Chamberland. Musik och ljudbild av Tami T. Föreställningen framförs på engelska.

OM KOREOGRAFEN
I 2017 fick Martin Forsberg Konstnärsnämndens Birgit Cullbergstipendium med följande motivering: ”Årets Birgit Cullbergstipendiat bygger egensinniga sceniska världar med stark energi, där han utforskar vad det är att vara människa i vår tid. Han gör det med stort allvar och medvetenhet och med en osviklig samtidskänsla och stark ambition, alltid med en vilja att kommunicera med sin publik. En sann gränsöverskridare som med konsekvens och konstnärlig integritet utmanar konventioner och fördomar. Martin Forsbergs verk står stadigt mitt i samtiden.”

MEDVERKANDE
Koncept och koreografi: Martin Forsberg
Dans och koreografi: Casper-Malte Augusta och Snorre Jeppe Hansen
Musik och ljudbild: Tami T
Ljusdesign: Uli Ruchlinski
Ljuddesign: Tanya Johansson
Produktion: Therese Johnson, Dansstationens Turnékompani
Foto: Res

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.