• Speltid: 45 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.staffansteater.se/pagang/
  • Artist / Medverkande: Miniteater Ljubljana

SNÖVIT - GÄSTSPEL FRÅN LJUBLJANA

Klassiska Snövit i en modern version med Slovenska Miniteater från Ljubljana.

Föreställningen har med succé getts på internationella jurybedömda festivaler runt om i Europa, belönats med priser som Bästa föreställning, Bästa regi, Bästa scenografi, Bästa aktörer.

Sagohjältarna i denna föreställning uppträder inte i klassiska magiska omgivningar i förtrollade skogar med giftiga äpplen, idyllisk natur och grodkyssar! Nej, här spelar sagohjältarna sina typiska roller i ett modernt samhälle! I en mörk gruva pekar de hjälpta av modern rekvisita på en ekologisk kris och okontrollerade utsläpp! Så klart finns både onda styvmor, magiska spegeln, skurkaktiga älvor, alla dvärgarna och räddaren med! Historien om Snövit blir i Miniteatertolkning en livfull och rolig kommentar till hur vår värld ser ut i dag, och i fin Miniteaterstil blir alla de vitala sagomotiven de röda trådarna i denna pjäs!

Regi: Marek Beka
Scenografi: Robert Smolik
Musik och sånger: Jose
På scen: Ana Ruter & Jose
Manager: Robert Waltl

Språk: Engelska. 45 min. Från 5 år.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.