Foto: Magnus Bergström

Solala skapar en otrolig julkonsert

En vinterkväll 2012 i ett trångt och stökigt kök i Göteborg släppte Solala sin första sångvideo. Tio år, miljoner visningar och hundratals konserter senare är de Sveriges största vokalakt. Nu släpper de sin första julskiva ”Solala skapar otrolig julstämning” och ger sig ut på julturné. Med bländade stämföring ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument tolkar powertrion Olle Bergel, Jens Lindvall och Anders Gabrielson svenska och internationella julklassiker på ett sätt du aldrig har hört förut.

Klanger och rytmer från Karibien, Latinamerika och Nordafrika blandas vilt med svensk folkmusik. Staffansvisa i salsatakt, Gläns över sjö och strand i bossa och Joy To The World i afrikansk rumba och mycket mer. Solala uttömmer julrepertoaren och blandar friskt med annan vintrig musik. I salongen njuter du av mat och dryck medan köksbordet på scen sjuder av glögg, skratt och musik – allt från stilla julefrid till febrig julyra!

Det projekt som började hemma i köket har bland annat lett till stora konserthusturnéer, medverkan i Allsång på Skansen samt att de var mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018, tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik -och kritikersuccén "Brinner upp i natten" som baserades på musik av Håkan Hellström. Turnén blev även en skiva som släpptes under 2019, samtidigt som gruppen gav ut sin första bok. Under hösten 2021 är de aktuella med turnén ”Publiken bestämmer”, en turné som skjutits upp från 2020.

http://www.solala.se
https://www.youtube.com/c/SolalaOFFICIAL
https://www.facebook.com/Solalasweden
https://youtu.be/-b9mUvCHM2I?t=9

Salongsbiljetter
Du sitter vid cafébord och man får ta med sig mat och dryck (picknick). Biljetter säljs per sällskap. Vid större sällskap än 5 personer, lägg till ytterligare sällskapsbiljett i samma köp för att komma upp i rätt antal personer (ex. vid sällskap om 6 personer: köp en biljett för sällskap om 4 pers och ytterligare en biljett för sällskap om 2 pers = sällskap om 6 pers). De biljetter som köps vid samma tillfälle ses automatiskt som ett och samma sällskap.

Om du och ditt sällskap inte köpt biljetter vid samma köptillfälle, ber vi dig att meddela detta till info@victoria.se senast två dagar före evenemanget så att vi kan placera er tillsammans, om ni så önskar.

Bordsplacering sker på plats. Du kommer aldrig placeras med någon ur ett annat sällskap. Har du specifika önskemål om placering i lokalen, lämna en kommentar vid köp så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det.

Vill du endast köpa biljett för 1 person (begränsat antal) kontakta Kulturcentralen via info@kulturcentralen.nu, tel. 040-10 30 20 eller besök butiken på Södra Förstadsgatan 18.

Balkongbiljetter
Biljetter på balkongen säljs endast i sällskap om 2 pers. På balkongen är det inte tillåtet att ta med mat, endast dryck och snacks. Du sitter i biostolar, på trappgradering gradvis uppåt. Det finns ingen hiss till balkongen.

Tillgänglighet:
För rullstolsanpassade biljetter boka via info@victoria.se. Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss till tech@victoria.se minst två vardagar i förväg.

 • Kommentar : Salong: Du sitter vid bord o får ta med mat o dryck. Bilj. köps per sällskap och bordsplacering sker på plats. Vid spec. önskemål om placering, lämna kommentar vid köp.
  Vill du köpa biljett för 1 pers kontakta Kulturcentralen.
  Vill du sitta tillsammans med någon som köpt vid ett annat tillfälle? Meddela info@victoria.se senast två dagar i förväg.
  För mer info besök ”Biljettinfo\" på www.victoria.se
  Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : fredag 10 december
  Tid : 19:30 , ( insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: sällskap om 2 pers: 900 kr
  • Salong: sällskap om 3 pers: 1350 kr
  • Salong: sällskap om 5 pers: 2250 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.