Songs from my red suitcase

Blå Båten välkomnar Ingrid ”Vismaya” Hagelberg och hennes Solo-cabaret ”Songs from My Red Suitcase”.

Ingrid som normalt bor i USA gör ett stoppa Malmö och med monolog och inspelad musik tar hon med oss på en resa längs memory lane. En berättelse som börjar hennes drömmar om att bli sångerska vid fem års ålder.

Hon berättar om sin rädsla, sårbarhet och längtan att resa bort bort och om kärleken till musiken. Med sånger på olika språk följer vi hennes resa och får höra om dess utmaningar liksom framgångar.

Jan Olson SkD skrev efter en konsert på Ribban:
”Det märkliga med Ingrid Hagelberg och hennes musikaliska preferenser är att de alla verkar alldeles ärliga. Sist men inte minst är Miss Hagelberg en god kompositör och en alldeles utsökt textförfattare”.

Ingrid växte upp i Malmö och flyttade till Los Angeles på 80-talet för att förverkliga sin dröm om att sjunga jazz. Hon har rest runt i världen och sjungit på klubbar, TV och scener i Los Angeles, Tokyo, Paris, Kapstaden, Köpenhamn, Frankfurt, Warszawa. Hon har sjungit in fem albums, det senaste med egna sånger på franska.

Ingrid bor i Arizona och har uppfört sin Cabaret på flera ställen i USA. Detta är första gången i Sverige.

Välkommen ombord!

ingridhagelbergjazz.com

Info: Båten öppnar kl 19, föreställnignen startar kl.20 och det är picknick-föreställning. Tag själva med allt ni önskar mumsa på under spelningen. Bröd ingår i biljettpriset. Endast kaffe säljs ombord.

 • Kommentar : Båten öppnar kl.19 för picknick
  Plats : Blå Båten, Anna Lindhs plats 10, Malmö
  Datum : onsdag 7 augusti
  Tid : 20:00
  Priser :
  • Entré: 165 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.