Foto: Paul Suchanek

Spam – Lena Frisk, Henrik Håkansson & Elvira ”Gullis” Gullberg

Lena Frisk, ofta kallad Malmös humordrottning, gör nu comeback på Victoriateatern med föreställningen SPAM. En nyskriven humorföreställning i två akter om livets SPAM – allt man inte vill veta, om skit man inte vill ha – både det i datorn och i övriga livet. Med sig på scen har Lena humorkollegorna Henrik Håkansson och Elvira ”Gullis” Gullberg. Det blir både standup, sketcher och musik. Lena utlovar både trams och viktiga insikter!

När Lena Frisks spamfilter i datorn gick sönder, upptäckte hon en helt ny värld av spam-mail som visade sig ha ett intressant mönster. Detta inspirerade till denna humorföreställning, som inte bara handlar om spammen som hamnar i inkorgen, utan även om livets SPAM. Saker man inte bett om, men som man måste hantera ändå. Det man inte alls räknar som viktigt i sitt liv, men som ändå tar så mycket plats och kanske ibland egentligen är det viktigaste... om man kan bli vän med det.

Medverkande:
Lena Frisk är en flerfaldigt prisad, professionell komiker som ofta kallas för Malmös humordrottning. Hon är känd både från TV och radio och driver MACK (Sveriges näst äldsta ståuppklubb), där hon regelbundet hjälper fram nya komiker. Uppskattad för sin charmiga stil och sin glada och vassa tunga, har hon turnerat på Sveriges humorscener sedan slutet av 90-talet. Efter att ha jobbat ensam under många år så har nu Lena hittat två underbara nya komikerkollegor att samarbeta med. Henrik Håkansson är en komiker från Lund som vann Grand Slam på Lund Comedy Festival förra året. En mycket charmig och smart komiker som efter att gått kurs för Lena har samarbetat med henne de senaste åren. Henrik gör succé på ståuppscener runt om i landet och hörs bl a i podden ”Pissveckan”.

Elvira ”Gullis” Gullberg är både musiker och komiker, också hon från Lund. Hon har på kort tid tagit humorscenerna med storm med sina underbart egna och fyndiga humorlåtar. Elvira har tidigare skrivit både manus och låtar till flera Lundaspex, varit finalist i P4 Nästa och framträtt med soloföreställningen ”Synth & Skam” på Lund Comedy festival.

Lena säger att hon älskar att uppträda på Victoriateatern, bl a för att den passar så bra till humor, där man vill vara nära sin publik. Hon har förlagt flera av sina tidigare premiärer på Victoria, t ex ”Hur man blir lycklig och smart!”, ”All you need to know about Swedes” och “Malmö Live!”. Nu ser hon extra mycket fram emot premiären den 19/3 i hjärtat av Malmö – inte minst efter pandemin – som hon själv benämner som "den märkligaste perioden i hennes artistkarriär".

Länkar:
https://www.lenafrisk.nu
https://www.instagram.com/lenafrisk

Pris:
Salong 290:-
Balkong 250:-
Salong Student/Pensionär 250:-
Balkong Student/Pensionär 210:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!

 • Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : lördag 19 mars
  Tid : 19:30 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: 290 kr
  • Balkong: 250 kr
  • Salong Student/Pensionär: 250 kr
  • Balkong Student/Pensionär: 210 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.