• Speltid: 65 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://teaterrepubliken.se/forestallingar/broderskap.html

Teaterrepubliken: BRODERSKAP

En dramadokumentär baserad på autentiska citat om två bröder från Landskrona: en vänstertomte och ett högerspöke.

Den sticker kyligt och lite sorgset ner handen i ett getingbo. För att den måste. För att det finns rätt och fel. Arbetarbladet

En dramadokumentär baserad på autentiska citat, om två bröder från Landskrona: en vänstertomte och ett högerspöke. Vad gör man om en familjemedlem helt plötsligt börjar publicera rasistiska inlägg på sociala medier? Hur tar man den konflikten – och hur påverkar det resten av familjen?

Utifrån en helt sann historia dyker vi ner i internettrollens värld och försöker svara på frågan hur en besviken liberal kan förvandlas till en högerextrem näthatare på några få månader. Broderskap har tidigare satts upp på Folkteatern Gävleborg, men har nu fått ett helt nytt och uppdaterat slut.

TEATERREPUBLIKEN HAR ALLTID GRATIS INTRÄDE. Men vi uppskattar om ni bokar biljett och säkrar er plats för 10 kr. Då stödjer ni även Kulturcentralens arbete för att tillgängliggöra kulturen. Tack så mycket!


Fri entré!
Vi på Teaterrepubliken har fri entré på våra föreställningar. Du behöver dock en biljett då antalet platser är begränsade. Du kan boka biljetter här på Kulturcentralens hemsida, eller ring 040-103020. Då tillkommer en bokningsavgift på 10kr per biljett. Du stöttar då Kulturcentralen som jobbar med att hjälpa Malmös fria kulturliv med biljettadministration.
I vår biljettkassa kommer biljetterna vara helt gratis. Biljettkassan finns liksom vår scen på Djäknegatan 7, och öppnar 30 minuter före föreställning.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.