Teaterrepubliken: LIVE-INSPELNING

Live-inspelning på Djäknegatan 7

Den första kvarten av Kärlek och ångestsyndrom ger lust att lyssna vidare. Temat är högintressant, inte minst i ljuset av metoo. Poddformatets pratiga och förtroliga form i samklang med de mer teatrala avsnitten skapar nerv. Och, ja, det biografiska materialet verkar, hur mycket jag än värjer mig, kittlande. Sydsvenskan

Love och Jens Peter är tillsammans i mer än tretton år – och under hela den tiden ljuger och bedrar Jens Peter henne med vänner, kollegor och tillfälliga förbindelser.

Detta är en podcast om hur man är ihop med någon i över ett decennium, och hur man lyckas dölja vem man är i alla de åren. Se det som ett lärostycke eller ett varnande exempel – hur som helst berättar vi äntligen den fullkomliga sanningen!


Fri entré!
Vi på Teaterrepubliken har fri entré på våra föreställningar. Du behöver dock en biljett då antalet platser är begränsade. Du kan boka biljetter här på Kulturcentralens hemsida, eller ring 040-103020. Då tillkommer en bokningsavgift på 10kr per biljett. Du stöttar då Kulturcentralen som jobbar med att hjälpa Malmös fria kulturliv med biljettadministration.
I vår biljettkassa kommer biljetterna vara helt gratis. Biljettkassan finns liksom vår scen på Djäknegatan 7, och öppnar 30 minuter före föreställning.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.